kandungan luar rahim

Pernah hamil luar rahim..tiub rahim seblh kiri d buang..br 6 bln dr operation..sekarg hamil lg..sdh 9 weeks..mommy doakan bby sya sihat..

22 Balas

Sis kita doakan semoga kita sihat, sy lagilah.. Baru je jumpa pakar masuk 3 bulan lepas oprate dan d buang tiup sebelah kanan, sy mengandung balik.. Mula terima berita mengandung balik hati ni mcam nak gugur sebab masa oprate selain buang tiup ada kena rahim juga.. Semua ahli keluarga takut kecuali suami dia sgt + dan bsyukur sebab kmi hanya ada 1 ank sja.. Tengok suami + sy pun ambik yg + dan banyak doa.. Sekarang sy dah 21 minggu.. Sy sngt bsyukur sebab masih sihat dan bdoa semoga sihat smpai sy bsalin.. Sy pun doakan kita yg dlm keadaan sama sentiasa sihat.. Amin..

2y ago

ada ank dlm masa terdekat itu rezeki,sy lepas operate memang jaga makan sis..tahu sja ada sy terus buat scan nak tahu dia dah masuk dlm keadaan betul atau salah..awl kita kesan tidaklah tjadi smpai hilang peluang..semoga ada rezeki ya sis..

saya baru operate 3 hari lepas mngandung luar rahim 6 minggu sblh kanan. tiub sblh kanan dh kena buang . saya nak tnya ada tips tak nak jaga rahim dgn baik supaya boleh mngndung scra normal . sy sgt trauma skrg dan risau akan mngndung luar rahim lagi .

Skrg sy mengalami kandungan luar rahim.sakit tu lebih pd belah kiri.skrg xtahu kpstsan yg rasmi lg.sy masih di dlm ward 😭

Aamiin, In Shaa Allah. Semoga mommy dan baby sentiasa dalam keadaan sihat sehingga selamat melahirkan dan kekal sihat.

Same mcm sy .. pregnant luar rahim tiub sebelah kiri d buang n lps 6 bulan pregnant again .. now 16 weeks .. 🥰

4y ago

Hi sis.. Ada tips tak spy cepat lekat lpas ektopik?

Alhamdulillah tahniah sis. Semoga ibu dan kandungan dilindungi sentiasa ye ❤️

Alhamdulillah. . tahniah sis. . saya masih menunggu lagi

5y ago

Sis. . nk tnya. . mcm mana sekrg?. . kandungan ok x?

Aamiin.. moga kandungan kali ni dipermudahkan sis...

Alhamdulillah. Semoga semuanya baik2 belaka 😊😊

Amiinnn.. Semoga dipermudahkan segala urusan