Pernah tak ibu muntah hijau semasa hamil ni?

Jika ya, jom kongsikan bersama ibu yang lain. Katanya muntah hijau ni terjadi sebab dah tiada apa nak keluar dah kan?
Voice your Opinion
Ya, masa trimester pertama je
Tidak pernah muntah sampai hijau lagi

978 respon

10 Balas

muntah yg menyakitkan wktu sya 1st trimester 😂 ni muntah tjdi pagi2 lagi sbb tkde makan apa2 .. mual terok sbb hidu org msak pagi .. skrg dh tkde lagi sbb dh 3rd trimester..

Masa trimester pertama kerap muntah hijau. Perit sngt rasa. 🥲 muntah sampai tak da apa nak keluar. 🥲 alhamdulillah dah lepas smua ni. Tunggu masa nak meletop ja 😂

Ya tp bkn stkt trimester pertama sampai 2nd tri hampir 3rd tri

pernah.. trimester pertama seksa sgt

Alhamdulillah, tidak pernah

tak ingat ah kaler apa😆

Alhamdulillah, tidak

alhamdulillah tidak

Tidak

tak