Kucing on heat

Assalamualaikum mommies semua, nak tnya la bahaya tak kalau time pregnant kucing tgh on heat then blh plk dia kencing merata..? Setakat ni kalau cuci semua najis kucing mmg suami yg buat sy mmg tak sentuh langsung, kucing suami so sy tlg apa yg patut je..blh bg pendapat tak? Risau effect baby la dlm perut ????

1 Balas

Kucing tu vaccinated x? Takot dlm urine kucing tu ade kuman toxoplasmosis, bahaya utk baby.. best not to handle their excrements.