Rasa lesuh Dan tiada tenaga

Mummy2..maaf sya nk betanya. Sya skrg pregnant 8minggu. Dari start minggu ke 7 smpai skrg sya x de selera nk mkn asik nk tdo je ada effect apa2 x kt janin. Lepas tu sya x de rasa nk bersetubuh dgn suami sya..😩😩😩..kesian suami sya..😩😩.. Maaf sya bertanya..🙏🙏

1 Balas

Awak takpe, ni normal. Hormon kan? Bila pregnant, badan kita memang akan berubah. Dulu saya pun cepat penat. Sampai tertidur masa drive ke kerja. Nasib baik tak accident. Takde selera takpe tapi janganlah tak makan langsung. Cuba makan sikit benda ringan. Tak pun minum susu. Pasal suami tu saya faham. Sebab kita tak selesa dengan tubuh kita. Ada kawan saya, terus halau husband tidur ruang tamu sebab tak tahan bau badan. First trimester memang banyak hal! Tapi lepas tu dah ok balik. Awak kena sabar sikit je