Maaf Ingin Bertanya..

Hai.. Maaf klau soalan saya xbrapa pnting.. Tp sya nk tnya.. Ada effect x klau kita hentak kaki kuat2 msa bdiri time pregnant? Ni first time pregnant.. Smua bnda sya nk tkt.. Td kipas rosak patah bunyi nya bising sgt tp adik sya tgk ja, jd spontan sya hntak kaki sya kuat2 sbb sya tkejut n marah.. Jd sya risau klau ada apa2 effect pd kndungan.. Kndungan sya usia 5bln.. Komen yg murni² ya.. Trima kasih...

5 Balas

Hahaha sy nk hentak kaki pn da xlrat..jln pn rase nk seret je kaki ni...adoii tgk bdn kt cermin pn da mcm itik serati..😂😂 InsyaAllah klau xde skit2 berlarutan tu xde pape tu..klau skit yg berlarutan g la jmpe doc sbb tapak kaki kite ade urat yg bersangkut paut dgn rahim..

Sy pernah buat 🤭.. Kesnya tak nak ikut orang gi jalan2.. sakit ari2 je masa tu.. pastu terus bedrest sejam dua (sebenarnya tertidur). Lepas bangun tu mintak maaf ngan baby sbb childish sangat maknya hentak2 kaki.

4y ago

😆😆😆😆😆

Tkut sakit ari" jela 😁 sbb kite leh kata mmg kaki hentak jgk bile naik angin dgn 2 kids yg dh ada 🤣

4y ago

Huhu ok sis.. Tq tau

Kalau tak sakit berlarutan tak ada apa.. Kalau sakit lama berhari pergi saja kk jumpa doc scan.

4y ago

Ok tq.. Xda rsa sakit apa2.. Cuma risau ja... Btw, tq tau

Baby pun terjaga la dari tidur tu..