sunatkan baby girl

Mummy2 blh share tak mummy sunatkan baby girl umur brpa bulan..dan cara nak jaga diorang lps sunat tu. Tq mummy2...

29 Balas

lepas abis pantang dh boleh dh, mcm sy xde masa... ank dh 3 bulan baru nk sunat kn... jaga luka ank perempuan senang.. x susah pon.. sapu ubat then kering lepas tu pkai pempers cm biasa.. lpas tu doc ada pesan, klau cuci kmluan ank, bca doa dia tpi sy lupa dlm bhsa arab. tpi bhsa mlyu " ya Allah mohon pelihara lh kesucian bahagian sulit anak aku ini daripada perkara yg tidak baik "