sunatkan baby girl

Mummy2 blh share tak mummy sunatkan baby girl umur brpa bulan..dan cara nak jaga diorang lps sunat tu. Tq mummy2...

29 Balas

Sy baru buat untuk baby girl sy, 3 hari lps. Umur 3 bulan. Pndpt sy, msa baby kecil lg sng. Pnjgaan pn mudah. 🙂

baby saya sunat masa umur sebulan lebih klo xsilap. xperlu pantang ape pun. proses pun sekejap je dan xsakit.

Saya sunatkan masa umur sebulan. Tak perlu jaga apa2 pun. Anak pun tak meragam pun elok je.

Baby saya masa 2 bulan. Takda apa2 penjagaan specific pun. Cuma 1 hari mandi tak bersabun. Tu je

Kedua2 anak perempuan saya, saya sunat masa dorang lahir. Hospital buat kan. Senang.

4y ago

Ye. Masa baru lahir. Dr pakar akan Tanya nak sunat terus ke bb? So saya minta disunatkan. So x yah nak pk2 dah lepas tu.

law sunatkan baby ade kene bius ape2 x... baby kene dlm keadaan tido k3 camne ea

4y ago

ohh yeke... anak sye pulak, law bukak pampes mata pon bukak... then mesti gerak2 kaki tagan xmo diam,

Sy sunat masa baby 4 bulan. Selalu tukar pampers je. Tak perlu sapu apa2.

Masa sebulan baru sunat hari tu....sunat perempuan jaga x susah....

Dlm 4,5,6 bulan cmtu.xde jg ape2 pon.sma mcm hari2 lain

Nk tnya sunat tu waktu pagi ke ptg ye yg elok

4y ago

Kann kalau mak sy ok je..mntua ni kdg pegang anak pon ada pntang larangnya bnda simple pon pntang 😂 jenuh..