Sunat baby girl

Sy nak sunatkan baby sy awal bulan 12 ni, baby dh 3bulan lebih. Tak apa2 ke sunatkan 3 bulan dh? Dan nak Tanya mcm mana penjagaan lepas sunat tu? Luka tu berapa lama utk sembuh?

2 Balas

lagi awal lagi baik awak. baby pon xbanyak bergerak. kalau 4bulan ke atas selalu baby dah aktif. sy buat masa baby 3bulan juga. sekejap je tak sampai 10minit pon. xperlu pape penjagaan. boleh teruskan aktiviti harian baby mcm biasa je awak😊

xde mslh. sy sunatkan bby girl sy wktu umur dia 5bln sbb duk ralit kerja. sunat bby pmpuan xde nk jaga sgt..kejap je dh ok. cuma lps sunat tu klu dia pee or poo, pkai air mengalir utk basuh...xyh guna wet tissue..