Sunat baby girl

Salam. Kat sini ada tak yang pernah sunatkan baby girl dekat bidan kampung?

3 Balas

waalaikumussalam wbt tak pernah. saya sunatkan anak diklinik. rasa lebih selamat dari segi keselamatan, peralatan, consultant. kalau apa2 jadi kita ada record dengan klinik. kalau dengan bidan tak pasti procedure macamana..

Wslm sis. Tak pernah juga. Sy pergi clinic je. Skrg diorg pakai jarum je sbb lebih selamat. Sy cdgkan baik lah awk pergi clinic. Lebih hygenic dan selamat.

mak mertua yg sunatkan ank sy. buat kt rumah je.