Kantung kosong Dan kemek

Hi mummy.. tengah risau nie ..ikot size kantung sy preggy 7w. Doc scan kantung kosong Dan kemek .. xbulat Dan licin mcm biasa . So doc suruh dtg smula slps 2mggu.. ada mummy yg tahu x.. risiko @ mcm mne?😭

2 Balas

biasa kantung y elok tu bulat..kalau kemek or leper kebiasaan nye kandungan x menjadi..tp ape2 pn sis tunggu lg 2 week camne..

sis.. ada gambr scan kah sis? sbar ya sis.. berdoa byk2.. 🙏

2y ago

msh awal lg sis.. berapa cm gs & ga sis td? cun ikt lmp? berdoa semoga da baby sudah ya.. Amen..