Scan 8mggu kantung kosong

Hai semua..skrg Sy mengandung anak ke 2 selepas 6thn hamil anak pertama..masa pergi scan haritu nampak kantung kosong..doc suruh buat scan ke 2 lepas 2mggu...ade tak sape² yg pernah ade pengalaman mcm Sy? Boleh tak scan ke 2 nampak Janin? ##pleasehelp

2 Balas

mcm saya scan 7 minggu tak nmpak. tapi dr suruh jumpa balik 2 minggu. alhamdulillah nampak janin dgn jantung. cuma tarikh takleh ikut lnmp dr kata, kena ikut tarikh scan sbb 2 minggu lambat. sepatutnya dah 9 minggu tapi bila scan baru 7 mingu 6 hari..

4mo ago

Sy pulak mase scan size kantung dah 8mggu..tapi ikut tarikh Hari pertama period Baru 6minggu..2minggu awal pulak😌 semoga Ada rezeki lah kalini..sebelum ni pernah gugur

Period teratur tak ?

4mo ago

Oh kalau jenis period tak teratur, boleh jadi waktu subur tak menentu. So bila mengandung jadi lari sikit