7 bulan perut comel

Hi mummy, sy dah 7 bulan.. tapi orang sekeliling suka je cakap perut kecik, tk nampak besar mcm 7 bulan.. baby kecik ke.. kadang2 tu rimas juga dengar bukan apa terasa sikit sbb sensitif waktu2 cmni.. tapi alhamdulillah sy tanya doktor dia kata okay je. Nurse pun tak cakap apa2 pun okay je.. apa yg mummy buat utk tak rasa sensitif bila org ckp macamni?🥹

24 Balas

Raya haritu..rmi tgur sy berisi..sy ckp Alhamdulillah..tu mkna bby sy sihat n tunjuk perut sy.. baru dorg perasan yg sy ngdung🤣🤣 bila ckp 7bln..semua tkjut,sbb ingt bru 4 5 bln🥴🥴🥴Xtau kita yg bwk ni xlarat dah rasa..tp org ckp kcik..pd sy dah besar daa...29mggu 61kg..sbb kndungan sblmni 4x..xpernah capai berat mcmni🥴🥴🥴Tp baby keluar semua 3kg ke 3.5kg..Oklaa kan