7 bulan perut comel

Hi mummy, sy dah 7 bulan.. tapi orang sekeliling suka je cakap perut kecik, tk nampak besar mcm 7 bulan.. baby kecik ke.. kadang2 tu rimas juga dengar bukan apa terasa sikit sbb sensitif waktu2 cmni.. tapi alhamdulillah sy tanya doktor dia kata okay je. Nurse pun tak cakap apa2 pun okay je.. apa yg mummy buat utk tak rasa sensitif bila org ckp macamni?🥹

24 Balas

Takpe sis, sy dah 9 bulan baru org perasan sy mengandung. Yg penting baby sihat tau. Kdg faktor badan kita yg buatkan perut tak nampak. Tp sy prefer tak nampak sbb baby bump aurat sis. Lagipun kalau nampak sgt perut kdg ada org main pegang je perut kita tanpa izin.