baby bump

Mummy semua, nak tanya? normal ke kalau pregnant dah 4 bulan tapi perut tak nampak macam org preggy? Sbb saya ni anak first, ramai tegur perut tak nampak macam org pregnant. Tapi scan ada je. Jadi risau pulak

142 Balas

Sya pun sama tp tpa tp sya dh g tau doctor n scan check semua doctor kta mmg mcm tu semua org xsama ad yg badan kecik dia mmg xbesr sgt n dia tgk perut sya dia kta mmg normal mcm nie..n klu sis risau or wht msa checkup tnya jew kt doctor nnti dia akn explains n xlar kita risau sgt kn...#sya 5bulan#