share.

hi mummy buah apa yg elok makan time pregnant nie ye. skrg saya suka makan buah. tapi main makan je takut ada buah yg tak boleh mkn. mohon share.

17 Balas

sy dari awal prggy x boleh terima nasi dan lauk pauk smua. sy makan buah je. betik masak,(tp ni sy x makan banyak, sbb berak lawas, balik2 membuang padahal xde makan nasi), pisang montel, tembikai, dan paling utama jmbu batu besar tu. buah yg ada rasa asam sy x makan. sbb asam pun xleh terima..