Makan buah and sayur

Hi Mommy ! suka makan buah and sayur apa yaa? Boleh share ? #firstmom #firstbaby

2 Balas

Brocoli sbb acid folid dia tinggi.. Sy biasa akn buat brocoli letak carrot then cauliflower masak guna bawang putih je.. Then makan ratah cmtu or dgn nasi.. Then buah pisang, buah dragon fruit y warna merah n buah jambu, 3 buah ni sy utama kan sbb boleh buat lawas membuang.. Buah lain tu ade y tggi gula so xberapa mkn sgt sbb manis pon ye

semua jenis sayur saya suka. buah2 pun semua makan. tapi kalau kira yg faveret .. alamak sayur semua faveret. tak boleh nak pilih kalau satu je. hmmm.. jap ehh kita fikir. ape eh. satu je.. hmmm... haa kita suka sayur bayam masak air. letak suhun. ratah mcm tu pun boley. bayam hijau campo pepel. kalau buah, kite suka mangga. uh sedapnya.