MINUM AIR GULA

Hi mummy.. Boleh bagi Semangat & Tips untuk saya. Semalam saya baru buka buku Pink (9w 3d), minggu depan 5/10 nurse terus set untuk sy minum air gula.. (1st pregnancy) Sebab history family ada yg kencing manis & sy overweight time pregnant (90kg+)😭 Setakat ni, sy hanya mampu kurangkan makan nasi & minum manis. Air manis mmg jarang minum sebab mmg lebih suka air kosong.. Tapi risau juga.. Boleh kongsi tips :') tqsm💝

2 Balas

In shaa Allah semuanya okay. Kalau boleh tukar kpd beras perang, tukar la sbb beras putih tu banyak gula jugak. Kalau minum susu pun, jangan amik yg ada flavour. Biar plain original je.