Makanan kegemaran semasa pregnancy

Mummy ² ada tak favourite food yang memang kerap ulang makan sepanjang pregnant ni? Masa awal² pregnant dulu, saya suka sangat buah tembikai. Almost everyday makan.. memang mintak husband beli tiap kali ke pasar . Sekarang dah hujung² pregnancy ni, suka sangat² kuaci, sampai husband tau dah tiap kali singgah kedai, mesti beli kuaci..

2 Balas

Sushi & starbucks. Tiap minggu dapat. Milo ais & kopi ais boleh kata hari2. Fav sangat2 time preggy.

5y ago

Hehehe. Takut jugak tp alhamdulillah semua cantik. Mmg suka & baby pon suka.

Mi goreng! Tiap hari plak tu haha. Jenuh husband masak.

5y ago

Untung husband boleh gorengkan. Suami mithali tu 😁