Government or private

mummies prefer hospital government or private for delivery? even though ade duit

2 Balas

Secara peribadi sy lebih percaya ketelitian dan kepakaran Dr dan staff nurse government. Tapi dari segi keselesaan servis swasta mmg lah ungguli. Sepanjang sy checkup, sy mmg checkup government x pernah missed. Swasta pun pergi, tapi mcm sy ckp..sy lebih percaya government punya ketelitian. Dan nak bersalin nanti sy pilih bersalin di gleneagle utk dptkan servis dan privasi. Dr kat gleneagle tgh pilih lagi. Thats me. Lain org lain pandangan kan.

If mumy ade duit blh la amik hsptl privte.. Ikot kmmpuan sdri... Gov pom ok jgk.. Swasta pom ok..