paksa bersalin

Mummies nak tanye kalau overdue nie kena paksa bersalin ke? Rase sakit MCM biasa ke ataupon sakitan teruk? Advice me mummies..... Fikiran sye nie mcm2 X blh tidur...

2 Balas

Yup, overdue ni paksa bersalin dan kena induce. Agak bahaya kalau overdue than it should be especially untuk mommy dan anak. Tapi sebab induce, so kira macam badan tak sedia dah kena sakit. Its okay, keep calm. Jangan terlalu berfikir sebab pada saya, sakit bersalin ni sama je. Cuma minda kita je mainkan peranan.

Tenang saja mummy. Semoga dipermudahkan ya

5y ago

Wc dear