Kongsi Pengalaman Kena Paksa Beranak

Hi Mummies boleh kongsi tak pengalaman bersalin paksa sebab 1HB March nnti sya CekUp 38w klau gula sya msih tnggi kena terus admit serah diri and kena induce sya rela juga klau kena suruh serah diri cuma nak tau rasa dia je macam mana sbab sbelum nie bersalin semula jadi

3 Balas

hi Mommies tak sempat CekUp untuk 38weeks dah lahir 27Feb 37weeks actually due date 13/3 bersalin normal tnpa sebarang paksaan 🥰kepada ibu2 yg msih counting days good luck yea

kalau kena induce nie, lain badan lain pengalaman sis. hehe.. ada yg kata sakit sgt contractionnye. tp pengalaman sy, sy tak sakit sgt. ntah laa, maybe ikut ketahanan sakit kita kot.

1y ago

Oo....mcam tu heheh tq Sis perkongsian nya 😁tak la sya rasa takut sngat ..harap badan nie dpat la tahan tu sakit

sy baru nak warded esok. ahad 1st induce, nanti sy update hehe.

1y ago

esok berapa week?