different between bleeding and spotting

hello mummies, memang normal ke kalau 8 weeks pregnant mmg akan keluar darah sedikit, sesiapa mind untuk share experience berapa kali keluar darah time pregnancy, saya keluar darah sikit selang sehari dalam 6 hari. hari tu saya dah scan and doc cakap baby okey je dalam rahim.

13 Balas

Not really normal - I think better to check with doctor.

Bedrest sis

Kalau masih keluar darah better jumpa n Doktor untuk minta nasihat dan check.. Sya pun awal2 mengandung 6w turun darah tpi doktor bagi ubat kuat rahim ☺️