Jom sembang pagi!

Mula-mula kahwin dulu mesti semua ada bercakap mengenai topik ni kan dengan pasangan? 😏 Jom kongsikan, pada waktu tu berapa ramai anak anda dan pasangan inginkan?🥰 Ada yang berjaya tak 'nego' dengan pasangan dia ya?🤭

Jom sembang pagi!
204 Balas

masa mula2 kawin plan nak 5 orang anak. tapi taktahu lagi rezeki akan datang nanti macam mana. sebab sekarang pun baru preggy anak first.

dlu ingt nk 4. 2 boy 2 girl . but for now lpas brsalin second ni nk rehat lama2 laa .. 2 ni pun dah rsa ckup sgt hahah😅😅😅

4 Anak ... Tapi Tengok Pada Kesihatan , Kalau Mengizinkan Sampai Lah Angka 4 Tuh... Alhamdulillah Nie Baru Nak Dapat 1...

2 psangan kembar pmpuan 2 lelaki ..🤣 stakat ne allah kabul kan dpt ank lelaki dua org.... ptama n kdua llaki..alhmdulillah

3y ago

Bestnya..sy nk kenbar jgk..sy kembar hrp dpt baby kembar..ank 1st scan xkembar..mgkin Allah bg ape yg kita mampu jga kn..tahniah ye awk😍

mstilah klau ikutkan saya nak 5-7 kalau mampu , tapi tak tahulah suami rsanya mampu sbb dua2 muda lagi

ikut kehendak allah allah je yang bagi rezeki kita mau banyak pun klow allah tak bagi susah juga kan

mengandung 8 org...meninggal sorg..gugur dua...ade skarang 5...nk lg sorg sbb mmg plan nk 6..

Tak rancang pun.Yakin bahawa rezeki setiap orang berbeza.Selagi boleh ikhtiar,kita ikhtiar.

3..tapi tk psti mampu atau tidak nak menjaga sampai 3..mencabar ny dengan keadaan skrg

cukup ada sorng laki soran perempuan..tp skrg dh ada 3 perempuan..next mngrp boy..