Jom sembang pagi!

Mula-mula kahwin dulu mesti semua ada bercakap mengenai topik ni kan dengan pasangan? 😏 Jom kongsikan, pada waktu tu berapa ramai anak anda dan pasangan inginkan?🥰 Ada yang berjaya tak 'nego' dengan pasangan dia ya?🤭

Jom sembang pagi!
204 Balas

xpernah diskas pn pasal nie..cuma pernah ckp terima rezeki Yang Allah nl bagi..

konon nk anak ramai..dh pregnant ni rasa ckup lh dlu buat masa ni.. haha

Xde ltk nombor apa2.. Juz kami ckp, ikot rezeki Allah nk bg.. Tu jer... 😁

Xpenah bajet nak ank brpe.. Ada rezeki ada.. Alhamdulillah skrg 5 puteri..

masa tu rancang nak ramai. lebih dari 5 org. skg anak baru sorang je..haha

suami ckp xkisah berapa byk pun...beranak je, dia bela..sy pun xde plan..

hsbd mau 6 org hehe..saya brgantung...tpi semua Tuhan yg tentu kn Amen

Plan for 2... But second miscarriage..Hope to have another chance..

Belum terfikir tp alhamdullilah sekarang tengah sarat pregnant 😘

asalnye nk 5org...tp sbb ank sulung pn dh kne czer 3org pn ok dh...