Jom sembang pagi!

Mula-mula kahwin dulu mesti semua ada bercakap mengenai topik ni kan dengan pasangan? 😏 Jom kongsikan, pada waktu tu berapa ramai anak anda dan pasangan inginkan?🥰 Ada yang berjaya tak 'nego' dengan pasangan dia ya?🤭

Jom sembang pagi!
204 Balas

Xbpernah sembang pasal tu. Cuma bercakap pasal jantina je, saya nak lelaki suami nak perempuan . Last dia menang wlw tunggu 10 tahun😁wlw apa pun jantina tu la cinta hati saya😍

konon nk 10 org. sekali bru beranak sorg pun meraung mcm ape kat labour room "tobattt xmau beranak dhhh. sakitt" 😂😂😂 mau patah jari nurse kena genggam time tu.

tak pernah bincang pasal ni, 😂 sekarang pregnant kali ke5, 2 kali gugur, anak sekarang dah sepasang. sekarang2 ni suami nak anak 5 pula. ikutkan saya dah cukup 3orang 🤭.

Masa mula2 kahwin suami nak 2-3 org. Tapi saya nak sorg je. Skrg ni masa tgh pregnant first baby, suami kata nak sorg je tapi saya plak nak 2. Hehe katanya kesian tgk saya.

sy nak 2..awal2 suami ok...lps tu dia tgk kakak sy ada bby baru..last year request buat 1 lagi😂 skrg pregnant y ke 3 and will be last....kuata cezar 3 sdh lah...

7. Tapi since sy ni jenis org yg muntah/alahan teruk bila preggy kmi redho jela dgn ketentuan Allah. Skrg dah ada sepasang. Insya Allah klu rezeki lg why not.

Memula baru kahwin nak 2 org anak kalau boleh sepasang. Now dh dpt sepasang. Tukar planning semula nak 4 org pulak huhu kalau boleh 2lelaki 2prempuan 💕

Planning dgn suami nak anak sepasang,1st lelaki 2nd girl. Yg boy Alhamdulillah sihat walafiat 3y ++ sekarang yg girl dah 6m jadi penghuni syurga Allah 😊

max. 6..skrg kandungan ke 5..anak ke 4.. kandungan 1st gugur mase 7w..tgk kemampuan la mcm mne..klu 4 pon alhamdulillah...klu lebih pon alhamdulillah

4. tp gynae ckp bole 3 shj atas faktor umur. now no 3 otw and mama rasa..oklah. cukup. dia punya alahan..king..😁. mama dgr ckp doctor.