Masa Untuk Menang Hamper Bernilai RM250!!

Mudah sahaja caranya, Mommies! Ikuti langkah-langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/komen-menang-hamper-raya-dari-ferns-n-petals/1470

Masa Untuk Menang Hamper Bernilai RM250!!
205 Balas

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan buat semua umat Islam dan warga The Asian Parent ❤️ Makanan kesukaan yang wajib disediakan sewaktu Hari Raya Aidilfitri semestinya ketupat, lemang, kuah kacang (ni kegemaran suami kena wajib ada, tak boleh mengelat), rendang ayam, rendang daging dan lontong. Berselera menu kita! Snek kegemaran pula haruslah ada biskut raya yang sedap seperti Confleks Madu, Almond London, Semperit dan banyak lagi kalau nak disenaraikan 🤣 Kek kukus dan Tart Nenas kegemaran saya. Beli saja, tak tahu nak buatnya. Kikiki. Sedapnya semua jadi tak sabar nak hari raya! 😂Raya akan lebih meriah dan lengkap dengan adanya hamper dari Ferns N Petals. Semoga ada rezeki saya untuk berkongsi rezeki dengan anak², keluarga dan sanak saudara yang berkunjung ke rumah. Amin 🤲🏻🥰 Selamat Hari Raya buat semua ibu ibu hebat di The Asian Parent ❤️🌙✨