Menang hadiah menarik dari The Pink Stuff

Hi Moms, jom kita menang hamper The Pink Stuff bernilai RM190+. Bestkan? Hanya perlu beritahu kami, kotoran degil apakah yang anda ingin sental sekiranya anda memenangi set produk The Pink Stuff ini? Boleh masuk di sini: https://community.theasianparent.com/contest/menang-hadiah-menarik-dari-the-pink-stuff/1413?lng=en

Menang hadiah menarik dari The Pink Stuff
9 Balas

Saya sangat stress lantai bilik air saya ada kesan kesan hitam degil yang tak boleh hilang. Saya dah cuba guna pelbagai sabun masih sukar untuk hilangkan. walaupun saya cuba sental beberapa kali, tetapi kesan kotoran hitam tu mencacatkan kebersihan bilik air tersebut. Ia kelihatan seperti tak basuh. Saya harap dengan hadiah The Pink Stuff ini sangat berguna untuk menyental dan membersihkan bilik air saya.

Saya nak hilangkan segala kesan kuning yang ada melekat disekitar dinding, peti ais, lagi2 kesan kuning akibat deodoran pada baju putih. Paling mustahak kesan warna muntah bayi dan kesan najis baby yg melekat pada fabrik baju

yeay saya dah berjaya sertai. semoga ada rezeki ☺️

Moga ada rezeki ibu2

good luck mommies

😍😍😍

👍🏿

👍🏻

Best²