nk tanya

Momy bole ke pregnet dah 19 minggu. Mkn maggi tomyam.. teringin sangt..

33 Balas

Saya makan maggi kari,maggi laksa dan paling teruk saya makan sambal belacan. Even my husband pun tak tahan makan pedas. Apa blh buat, saya ni susah nak telan nasi kalau tak ada lada. Masa trimester pertama je saya tak makan pedas sebab muntah kalau terhidu nasi. Ok je kot makan pedas. Tp jgn over sgt la. Nanti jd macam saya,pedih bontot bila buang air besar. Skrg saya 14 weeks.

5y ago

Ye. Cuma sakit bila buang air besar