Teringin nak makan maggi

Hi semua.sy baru 6 minggu kandungan. Teringin nk mkn maggi. Boleh tak 😣#advicepls

8 Balas

Sama laa. Sy pun mengidam maggi and kandungan pun 6week. Tapi dr dah pesan fr the first trimester xperlu makan maggi.. Perhh awal2 lagi dia pesan. Hehe. So mmng sy sabar je laa. Tapi ada terfikir juga nak makan but buat rasa3 blh laa. Share dngn suami hehehe. Tapi husb pula tak bgi makan maggi 😂😂

saya mkn jer tpi dalam kuantiti yang sikit lah sy mkn yg goreng jer x de kuah ..org kata mkn kalau mengidam nnti dh pntg xleh mkn😂

saya makan jugak tapi sikit je . untuk melepaskan rasa teringin . tapi jangan banyak . bahaya untuk kandungan

sama , saya pon teringin sangat tapi mak mertua bagi makan separuh je heheh dapat lepas ngidam

Kita geng🥹 6 weeks jgak, tringin maggy, husband masih berkeras taknak bagi😐

Xbolh mkn maggie 😳 sy pon baru 6 minggu mkn maggie

Saya makan je ritu..makan sekadar melepaskan rasa..

Alhamdulillah la saya makan meggi okay jeee