Maggi Tomyam

Selamat Malam ibu2...saya nk tnye bolehkah ibu hamil mkn maggi tomyam?tak memudaratkn ke pada kandungan?saya hamil 9minggu 4hari...mohon pncerahan terima kasih ☺#firstbaby #ingintahu

1 Balas

Makan setakat nak lepas mengidam, okey kot.. mintak suami buat, tumpang rasa 1-2 sudu kat dia okey.. serbuk tu tak bagus utk baby, sis, kalau sikit & tak selalu, boleh rasanya.. tapi kalau bukan mengidam, nasihat saya cuba elakkan makan maggi 😊