maggi

Mummy teringin maggi tomyam adesss

2 Balas

Td sy makan megi. Tapi ikut cara org cakap boleh makan la. Air pertama megi tu sy buang lepas dh masak. Pastu bubuh air baru. Dia punya serbuk tu sy masukkan separuh, lepas tu masukkan sawi and telur. For sure takkan sedap haha tapi ok la nak lepaskan teringin tu

Adess sama la time sy preggy dulu..nk mkn maggi tomyam..sy buat pastu bile nk mkn,mkn sikit je buat rasa..utk hilangkan rasa teringin tu.agak dh puas,bru benti..hehehe