scan bayi di kk

hi moms , sy nak bertanya kalau g check perut dekat kk kita kena minta sendiri gambar scan bayi atau dia bg sendiri ??? sy dah 28 weeks tapi scan dye tkbg gambar scan ... btw sy first baby

26 Balas

sy ritu buat rugi je scan. doktor scan tak sampai 2 min dah siap. kata x nampak jantina baby. gambar pun xde. bila kita tya lebih² dia mcm kalut nk cepat. dah la kita ni bayar nk scan tu bukan free. buat rugi duit je.

2y ago

ya klinik swasta.