tumpang tanya

Salam moms..nk tanya,biasa dkt KK doc start scan berapa weeks ye..? N doc bg x gambar scan mcm dkt klinik swasta? jazakillahi khoir moms?

2 Balas

Sy next scan 20weeks. Tp scan kk ni depends rasanya. Mcm kk sy pernah pergi 2-2 xbg pun gmbar. Sy scan je kat luar sbb nk tgk 4D. 😅

4y ago

Haha. Sy pn scan swasta mula2 jugak sbb nk tgk heartbeat.

Selalu masa buka buku pink akan scan dlu.. if mommy xde dibetic, next scan mase 20w - 24w

4y ago

tq sis..isnin ni 1st appointment nk buka buku pink..mse 1st detect pregnant 4weeks dia xbg buka buku pink..sbb awal lg..