Scan

Hi asalamualikum sy nK tnya ada tak yang tahu scan yang ok dan murah di area negeri sembilan... saya baru 9 weeks aritu dh scan kt kk.. semua ok cuma kk tkbg dengan gambar scan tu sekali...

1 Balas

sy scan di kk sikamat masa 10w dpt gmbr scan tu and doc staplerkan sekali dlm buku pink. tp kalau nk scan di klinik biasanya dlm rm30 je 2d. masa awal2 ni tak perlu scan 5d sbb tak nampak bentuk baby. baby masih janin.