bayi 9 bulan

hello moms nak tny anak korg ada tak semasa menyusu direct badan dia panjat2 goyang2 and lompat2 🤣tp normal lakn baby ni mmg byk gaya cara anak sy menyusu tu . saya kan menyusu secara baring kat katil.. then dia cuba berdiri dan menyusu and goyang2 lompat2 x prna pula sy mcm tu dlu kata mak sy 🤣tp bkn smua sma kn. just curious ad x sma dgn sy😅

12 Balas

Normal. Anak yg active mmg mcm ni lah gayanya. Anak yg sopan kurang sikit ligatnya. Setiap anak berbeza tp semua tu kenangan kita as a mom. Dah besar nanti kita akan cerita benda2 ni lah kt dorang, yg si abang menyusu mcm ni, si kakak menyusu mcm tu, si adik etc. Kadang rasa mcm nk tercabut nipple haih sabooo jelah tp enjoy the journey ya

1mo ago

yes btl tu momy hehe tgk je karena anak kn sbb takkan terulang kembali masa2 mcmni😂☺️☺️