bayi 9 bulan

hello moms nak tny anak korg ada tak semasa menyusu direct badan dia panjat2 goyang2 and lompat2 ?tp normal lakn baby ni mmg byk gaya cara anak sy menyusu tu . saya kan menyusu secara baring kat katil.. then dia cuba berdiri dan menyusu and goyang2 lompat2 x prna pula sy mcm tu dlu kata mak sy ?tp bkn smua sma kn. just curious ad x sma dgn sy?

12 Balas

ada je. perangai masing2. adik2 saya dulu pun ada yg mcm tu.

2mo ago

hahahaha i see ? tula saja tny curious ahhaha

Baby sy pun camni kelakar je ??