baby semasa tidur..

saya sja atau ada juga ibu2 lain mcmni? or normal?🤣baby sy kalau nak tdur msti nk menyusu wlupn dah kenyang klu ada bru dpt tdur .. biasanya org dodoi kan kat tgn d pelukkan ibu terlelap kan tp baby sy tak msti nk menyusu . so kiranya dia buat mcm comforter dia la kn? utk tenangkan semasa dia tidur ? keselesaan dia la kot kn?🤣 oh ya and klu da tdur da lma2 tdur nyenyak gak tp bila dia gosok2 muka akan auto terus tebgn kli terbgun mmg dia nak sumbat kt mlut je nk mnyusu spya dpt tdr klu tkda mmg x la tdur balik mmg akan trbgn klu lmbt bagi smpai la brpa puluh minit 🤣 sy x kesah pun nk bagi balik2 just nak tau je ada x mcm ni gk? and kenapa baby mudah terganggu semasa tdur balik2 bgn disebabkn dia gosok muka je.#ingintahu #firstbaby

5 Balas

sama ank saya skrg dh 6buln mcm2 ragam dh mkn mndi lpas tu ragam je sekali bring sblh dia,dia myusu trus tdur nk berkepit je,xbokeh hilng dari pndngan dia klu dia xnmpk saya nangis mcm kena pukul🤣

5mo ago

hhahahh sma la sis huhu🤣

sama la kita awk. klo nk tidur, mesti kena menyusu. gerak sikit ja, terus menonon mulut cri. klo tkjumpa, start merengek nk nangis. kita nk tidur tk lena🤣🤣😭😭 ank dh 7 buln ni

5mo ago

kamn tula psl 😂🤣😭sma la kita sis huhu sabo jela wkkwkwk

Sebijik mcm peel anak sy. Mmg jenis nak tido mengempeng. Kalau mood baik beruntung lah dpt tido buai. Kalau tak mmg nenen dok dlm mulut dia je lah

umur berapa tu? susu badan ke? kadang tu bukan nak susu, dia nak mengempeng je.

5mo ago

5 bulan dah.. haa tula sy pn rsa mcm tu tp dia x suka guna pacifier

sama mcm saya sebijik sis.. nk masuk 4buln dh..