bayi 9 bulan

hello moms nak tny anak korg ada tak semasa menyusu direct badan dia panjat2 goyang2 and lompat2 🤣tp normal lakn baby ni mmg byk gaya cara anak sy menyusu tu . saya kan menyusu secara baring kat katil.. then dia cuba berdiri dan menyusu and goyang2 lompat2 x prna pula sy mcm tu dlu kata mak sy 🤣tp bkn smua sma kn. just curious ad x sma dgn sy😅

12 Balas

Normal la kot.. bby saya dari umur 6 bulan lbih dah mnyusu panjat2 badan.. skg 8 bln sdah pandai bdiri duduk mnyusu..

1mo ago

ahh i see normal la nmpknya yg respon rmai gak cmni ahahha