nescafe

Hi mommy....sy nk tnya sikit ni...sy br 6w1d...tp sy teringin sgt nescafe...sb sblm ni mmg coffee lover....so,bole x sy nk minum sikit?org ckp HB bole low...arau ada effect lain ke?maaf,sy xtau...?...

19 Balas

isteri sy..sebarang cafein xblh mnum..milo pun xblh..walau dlm qty sedikit..ad mslah hb..susu pun xblh..sdgkn nk bg tmbh kalsium dia..pun xblh..dh cuba bg mnum susu..hb mkin low..akhir sy stop bg dia mnum..beli ubat kalsium..beli jus mamariam..amal mkn buah naga merah,jambu batu n kismis.. isteri jnis xmkn mknan yg blh tmbah drah.. sayur,kerang ,hati atau ikan blis..msuk 34 w ..alhamdulillah..dh xpayah jumpa doc..hb dh stabil..agak strugle jgak nk bg naikn hb..dri 10.0 tu mkn msa 3 bulan nak naik 0.5..ainajo.. skrng tggu due jer bulan 9 ni..doakn smua bkal2 ibu..smoga kuat n bersemngt mnggu kehadiran junior2 ..