nescafe

Hi mommy....sy nk tnya sikit ni...sy br 6w1d...tp sy teringin sgt nescafe...sb sblm ni mmg coffee lover....so,bole x sy nk minum sikit?org ckp HB bole low...arau ada effect lain ke?maaf,sy xtau...?...

19 Balas

Boleh mnum tp dlm kuantiti yg sikit.kalo setakat segelas boleh ,pastu mnum air masak byk.jambu batu elok tuk naikkan HB

Sy mnum nescafe secawan kdg 2cawan....sy xsuka nescafe,tp bila dh sarat aduiii teringin sgt...smpai ketagih nescafe la

Bagi pendapat saya better jangan minum. Masa saya pregnant, saya memang tak minum langsung kopi atau nescafe

Doktor kata kalau secawan takpe. Betlebihan boleh affect blood flow.

kalau teringin buat n minum. Tp jgn ambil hari2 tak baik tuk kandungan

saye hari2 secawan tapi banyakan minum air mineral juga

Sy Selang 3-4hri bru mnum secawan .bt hlg tringin hehe

Jangan nnt hb low

Minum ja..