nescafe

Hi mommy....sy nk tnya sikit ni...sy br 6w1d...tp sy teringin sgt nescafe...sb sblm ni mmg coffee lover....so,bole x sy nk minum sikit?org ckp HB bole low...arau ada effect lain ke?maaf,sy xtau...?...

19 Balas

okay je.... tak bahaya pn... sy bedal je semua... nescafe, kopi, tea ais every day.... HB sy setakat ni 13.8....😊😊😊 Dr pn ckp makanan n minuman tak bahayakan bby pn sebenarnya, dan takde kajian yg kata time pregy tak leh makan itu makan ini... tgok zaman dulu, semua mak ayah kita makan... elok je.... bab2 makan ngn minum ni tak yah tya org... yg tahu badan kita je pn...