Makan iberet

Hi mommy,, Sy nak tnya ada x kt sni mkn iberet waktu pagi dn mlm, lpas tu keesokan harinya ubat tu ikut kluar skali dgn najis kita??? Mksud sy ubt tu mcm x hadam dlm prut pn..sblum ni mkn zincofer ok, cma tu lah hb mcm biasa ja, doktor tkar kpd iberet ..

1 Balas

maaf puan tumpang tanya..maksud puan mcm pil tu tak hancur langsung keluar seketul macam puan makan tu juga ke cmne😅✌..kalau najis kaler hitam yg keluar itu normal sbb kita makan iron kan...ke puan sebaliknya? #TAPsupermoms

4y ago

oh pttla..mg dpmudahkan segala nya..Aamiin..