iberet ?

normal ka mkn ubt iberet tu dia akan cepat lpaq pedih prut dan ulu hati ?

1 Balas

Maybe iberet tu xsesuai dgn awk. Next check up, inform doktor permasalahan awk nie.. sb takut effect ke baby.. sy makan iberet juga, so far xde apa² masalah.. or if awk makan ubat KK, jgn makan sekali dgn supplement lain.. jarakkn 3jam lepas makan iberet..

5y ago

tu la takod jgk , stakat la ni mkn ubat tu ja . tadak cmpur dgn ubat lain , awk mkn time mna , and cara mkn mcm mna