ada yang sudi share cara berpantang sendiri tak?

Hi,mommys.. ade yg sudi share cara berpantang tak . Sekadar nak buat persediaan sebab kan pkp ni tak boleh nak balik kampung berpantang dengan mak n family. Hanya berdua dengan suami d kl. Suami pula kene kerja di site pula nanti .. klu ade yang berpengalamn boleh la share cra berpantang kt sini. ? Ikutkan hati memng rse down n sedih. Tpi nak tk nak due pun bulan depn je memang kne hadap jga semua ni . Huhu

1 Balas

https://thezuriat.com/senarai-makanan-berpantang/ sis boleh rujuk sini utk makanan pantang ya