persediaan berpantang

Hi mommies sekalian...nak tnya, pasal makanan berpantang yg boleh disiapkan awal sebelom bersalin. Sebab nt sy berpantang sendiri n sekarang dh 35weeks, belum prepare ape2 lg. Nak buat awal, takut rosak plak. Boleh share tak bg yg dh ade pengalaman or yg tau..?

1 Balas

goreng halia & bawang putih potong halus2 nipis2, ikan bilis. goreng rangup semua. letak perasa skit.. simpan dlm tupperware. sedap mkn dgn nasi panas2 masa pantang nanti 😊

5y ago

Owhh..tq sis, agak2 boleh tahan lama mana ye kalau mcm dh start buat skrg, 😅