Balik pantang di kampung

Salam hai nak tanya sekarang covid makin teruk, ada family member saya 1keluarga positif covid...mak ayah pun kuarantin sebab kontak rapat tapi alhamdulillah negatif...saya bercadang nak balik kg berpantang, tapi bila jadi macam nie risau pulak...saya dr kajang selangor, kg di kedah, kes dekat sana memang makin naik...nurse dekat sana pun ada whatsapp, cara dia ws macam tak bagi balik suruh bersalin dan berpantang di sini je...tapi dekat sini pun saya risau, tak reti nak berpantang sendiri, dengan suami kerja, anak sulung lagi...kalau boleh nak balik kg berpantang tenang sikit, ada family...tapi macam mana yer...help me

1 Balas

sama la sis..sy dr jb..Nk blk berpantang di kg jgk..kg di penang..haritu ada tnya nurse..nurse pn syorkn blk brpantang di kg..sbb ank 1st..xreti nk brpantang sndri..suami pn keja..kalau kt kg ada family sendri..xla rasa kekok nk mintak tolg

3y ago

harap2 dapat balik, saya minggu ni nak try ke balai harap lepas...tapi risau jugak keadaan di kg...nak berpantang di sini susah la...semoga Allah permudahkan, amin...