pantang sendiri

Salam semua, sy nak tau pengalaman ibu2 yg berpantang sendiri, apa do n don't n preparation sewaktu berpantang ye? Boleh share tak? Sy first time nak berpantang sendiri utk anak kedua ni, anak first sblom ni mak n mil yg jga..harap ada yg sudi berkongsi

1 Balas

sya dri anak pertama smpai ke 3 berpantang sendiri .. puan jgn stress time berpantang .. pemakanan kena jaga .. rehat kena cukup .. buat rutin biasa x salah tpi limitkan jugak😊

4y ago

wc dear😊❤