Nak naik kan berat baby dalam kandungan

Hi mommys.. ada tips tak utk naik kan berat baby?

4 Balas

saya minum susu enfamama 😆 tpi xhari hari sbb mls nk bancuh kan tpi okay lha susu tu bby berat naik tmbh pula peyut sy kecik so skit juga lha kdg ii bhagian bwh sbb ruang kan bby membesor🤣

5mo ago

susu mngndung bnyk gula sbb tu bby blh besr

minum susu ibu mengandung or fullcream. tapi sesetengah cakap takyah minum susu mengandung tu, sbb takut baby overweight then kena czer pulak 😅

5mo ago

hmm, betol la tu. itu pun yang jadi kat saya last pregnancy. baby beso. Kali ni dah xambik susu mengandung dah. just minum ja susu Kalau rasa nak minum. xdak dah hari2. tapi memang jenis kot. baby kalini pun tetaplah besaq Dari awak pregnancy. sampai sekarang dah nak Masuk 32w. sampai kena rujuk pakar untuk procedure czer nanti masa nak melahirkan. saya dah redha dah. asalkan anak saya xda masalah kesihatan, Dan saya pun Selamat melahirkan nanti. itu ja fokusnya. beranak macam mana tu dah xkisah.

Cuba minum susu sis