Size Baby Kecil

Sekarang kandungan saya 33weeks, tapi size baby masih dalam lingkungan 30w. Ada tips utk tambah kan berat baby? Tq mommies semua! ?

4 Balas

Sy dlu mkn je ape nk. Tp sy minum susu 2x sehari. Sekali shri klu terlupa. HL / fresh milk. Baby mmg kua sado dan kepala kuat. Menendang pun kuat oo rasa bru berapa hari dh blh tegap diri. Baby girl lahir 37w 3.5kg 50cm.

14weeks 5days tapi dktr scan baru 9weeks . 10hb7 nti kna scan balik utk kepastian. ada cara ke supaya bayi dlm kandungan cepat bsr .

doctor kata baby nampak kecil ke awak? berat baby berapa dh

5y ago

Ye. Skrg 1.7kg.

kena lebih makan karbo