Hb low 8.7 dan berat baby 1022kg (29week)

Boleh bagi tips utk saya macam mana nak naik kan berat baby dalam kandungan. Saya sangat risau. Kebelakang ini saya langsung tiada selera makan, badan rasa letih lesu.., asal makan langsung muntah. Selera makan pun tiada, saya ni kasian kan baby 😭. Saya bekerja.

1 Balas

dr ada cakap ke berat tu problem? klo x de kira normal so bby okk ja.

2w ago

try minum susu anmum sis nnty berat bby da okk stop balik. saya awal2 preggy minum susu tu ja nk bg bby nmpk sbb saya jnis lmabt detect janin.